En ehkä ole kirjallisesti niin lahjakas kuin ystäväni tai muut täällä netissä kirjoittelevat, mutta oman pääni selkiyttämiseksi ja ehkä myös vertaistuen löytämiseksi päätin aloittaa oman blogin kirjoittamisen. katsotaan mihin tämä johtaa, ja löytääkö kukaan tätä.

Todennäköisesti täällä tulee vuodatettua asioita myös omista ystävistä; sinkkujen elämässä tuntuu, että ystävyyssuhteet korostuu välillä liiaksikin. Minulla on paljon sinkkuja ystäväpiirissä ja se on välillä todella raskasta. Jossain vaiheessa elämää saatoin karttaa parisuhteessa eläviä (silloin kun olin itse sinkku), mutta nyt olen huomannut sen olevan välillä erittäin piristävää, ja perheelliset osaavat paremmin ottaa huomioon muut ihmiset kuin itsenäiset sinkut.

Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet aika raskasta aikaa. Isäni kuoli yllättäen oikeastaan tasan kaksi vuotta sitten. Sen jälkeen kun menettää perheenjäsenen, kasvaa huoli muista entisestään ja tietää, että koskaan ei tiedä mitä seuraava päivä tuo tullessaan.Mielentilat ovat heitelleet näiden kahden vuoden aikana normaalia enemmän, lohduttavaa on ehkä se, että tietää, että olotila ei ole pysyvä vaan tulee taas vaihtumaan.

Petyin muutamaan "ystävääni" niin paljon alkusyksystä, että se käynnisti lisäksi minussa itsetutkiskelun kriisin. Viihdyin ennen suuremmissakin ystäväjoukoissa. nyt minulle on entistä tärkeämpää laadukas yhdessäolo ja pyrin taas maksimoimaan oman hyvinvoinnin keskittymällä niiden ihmisten seuraan, joiden kanssa on hyvä olla. Eli arvatenkin ihmisellä löytyy näitä yleensä aika pieni joukko.